Tanja Janssen

Met polsklachten ben ik naar FysioValkenburg gekomen. Tijdens het trainen voor het wereldkampioenschap karate had ik mijn pols verdraaid. Ik kwam bij Lars en Scott in behandeling. Ze vertrouwden het niet en hebben Daniëlle erbij gehaald. Zij voerde twee testen uit en dacht aan een TFCC-letsel. Ik kreeg een doorverwijzing naar de orthopeed en daar is het balletje gaan rollen. Uiteindelijk heb ik een operatie ondergaan en ben ik nu terug voor de revalidatie. En over een paar weken wil ik weer een wedstrijd gaan spelen.

Ik vind de behandelingen erg goed. Daniëlle weet waar ze het over heeft. En dat vertrouwen had ik vorig jaar al, omdat ze dit heeft ontdekt. Ook kan ze tussendoor een babbeltje maken en dat maakt de behandeling leuk en gezellig. Sowieso voelt de praktijk prettig aan, omdat ik hier al een aantal jaren rondloop.

Het grote pluspunt van de praktijk vind ik de hoeveelheid fysiotherapeuten en de diversiteit aan specialiteiten. Daardoor kun je meerdere onderzoeken doen en in het bijzonder de echografie. En als een therapeut het niet weet, dan kun je altijd het advies van een ander vragen. Dat maakt de praktijk sterk in zijn functioneren, waardoor je ook meer aan patiënten kan bieden.


Andere patiëntenverhalen