Paula Lucassen-Bemelmans

In het begin ben ik met nekklachten in de praktijk gekomen. Daarna ben ik gevallen en heb ik mijn enkel gebroken. Dat is inmiddels meer dan een jaar geleden. Ik heb toen verschillende keren in het ziekenhuis gelegen. Tussendoor is Juliëtte bij me aan huis gekomen voor de behandeling. De revalidatie duurt erg lang, maar ik begin toch iets te lopen. Nu heb ik de behandeling in de praktijk, waar ik meer kan oefenen om mijn lopen te verbeteren.

Het contact met de therapeuten is heel erg goed en leuk. Ze zijn sociaal en medelevend. Ze hebben me geleerd hoe ik met de tegenslagen in het herstel en de pijn kan omgaan. Daarnaast proberen ze het meeste uit de behandeling te halen. Ik krijg ook tips om in het dagelijks leven te bewegen. Want zonder therapeut zou ik niet weten wat het beste is.

Iedere keer als ik de praktijk binnenloop, valt me de vriendelijkheid en gastvrijheid op. Ze zijn altijd even optimistisch en behulpzaam. En natuurlijk is het fijner als je gewoon langs kunt lopen, wanneer je geen klachten hebt. Maar als je iets hebt, dan zit je hier wel op de juiste plek. Ik ben erg tevreden en ik had het niet beter kunnen hebben dan hier.


Andere patiëntenverhalen