Moeder van Jessie

Mijn zoontje heeft een hoofdje groter dan normaal, waardoor zijn motoriek achterloopt. De kinderarts in het ziekenhuis heeft me geadviseerd om voor deze klacht een kinderfysiotherapeut te benaderen. Ik had er nog nooit van gehoord en heb op Google gezocht. Zo kwam ik uit bij FysioValkenburg.

De kinderfysiotherapie wordt door Agatha momenteel aan huis gegeven. Dat vind ik erg fijn en ik denk dat Jessie zich thuis beter op zijn gemak voelt. Ik was nog niet bekend met kinderfysiotherapie, maar ben er zeer positief over. Ik merk aan de dagelijkse activiteiten dat mijn zoontje vooruit gaat. Agatha heeft ook testen met hem uitgevoerd om een duidelijker beeld te geven van zijn ontwikkeling.

Ik zou FysioValkenburg zeker aanbevelen aan ouders van kinderen met lichamelijke beperkingen. Daarbij is de mogelijkheid om kinderen aan huis te behandelen een pluspunt. Zelf heb ik een prettig contact met Agatha. Tijdens de behandeling houdt ze echt de rust. Er is altijd genoeg tijd om alle oefeningen uit te voeren. Bovendien geeft ze ons veel tips en adviezen, waarmee we thuis de ontwikkeling van Jessie kunnen stimuleren.


Andere patiëntenverhalen