John Caelen

Een tijdje geleden ben ik FysioValkenburg binnengekomen met onevenwichtig lopen en stijve armen en benen. Dit is het gevolg van de ziekte van Parkinson. Sindsdien heb ik iedere week fysiotherapie en ik merk dat het me goed doet. Het lopen gaat soepeler en het evenwicht kan ik beter houden. De ziekte van Parkinson kan niet worden genezen, maar kan alleen worden geremd door medicatie en fysiotherapie. En dat merk ik, want ik blijf nu op hetzelfde niveau.

Mijn ervaringen binnen FysioValkenburg zijn goed. Ze nemen echt de tijd voor je. Het half uur dat ik therapie heb, is ook helemaal voor mij. Dat vind ik het fijnste! Daar wordt je steeds door dezelfde therapeut behandeld. Alleen met vakanties wisselt het weleens. Dit vind ik erg prettig, want zo hoef ik niet steeds het verhaal uit te leggen. Bovendien heeft Roel zich gespecialiseerd in de ziekte van Parkinson, dus hij weet waar hij het over heeft. En tijdens de therapie is er ook ruimte voor een praatje.

Ik kijk er naar uit om iedere week weer naar de therapie te komen. Ik word goed behandeld in een ontspannen sfeer, zowel onder de patiënten als onder de fysiotherapie. En daarmee zou ik het zeker aan andere mensen willen aanraden!


Andere patiëntenverhalen