Jacqueline Ogg-Mommers

In 2015 heb ik een aanrijding van achteren gehad. Ik ben toen met whiplashklachten naar FysioValkenburg gekomen en sindsdien word ik daarvoor behandeld. Op advies heb ik gedurende drie maanden een revalidatietraject gevolgd in Adelante, Hoensbroek. Dat heeft me erg goed gedaan. Daarna heb ik mijn behandeling voortgezet bij Scott.

De behandelingen doen me goed en ik merk dat ik ze ook echt nodig heb. Na een week vakantie kan ik hem oprecht zeggen dat ik de behandeling heb gemist. Wanneer ik namelijk niet regelmatig fysiotherapie heb, verergeren mijn klachten. Dat resulteert zich pijn en niet soepel bewegen van mijn nek.

Het contact met Scott, en af en toe Daniëlle, is prima. Ze zijn open en eerlijk naar me, en proberen me overal bij te helpen. De adviezen die ze geven zijn erg nuttig, zodat ik thuis beter kan bewegen. Ook houden ze rekening met mijn eigen wensen. Dat vind ik erg fijn. Tijdens de behandeling doen ze echt moeite voor me. Met mijn tevredenheid zou ik graag andere mensen naar FysioValkenburg willen verwijzen.


Andere patiëntenverhalen