Inge Steinbusch-Vaessen

Met rug- en fibromyalgieklachten heb ik me tien jaar geleden in de praktijk aangemeld. Later kwam daar de diagnose van COPD bij. Hierdoor ben ik bij verschillende therapeuten in behandeling geweest. Frank zorgt met massage voor een soepele rug; Scott heeft me behandeld voor een slijmbeursontsteking en een scheurtje in de bovenarmspier; en bij Wendy voer ik ademhalingsoefeningen uit in verband met de COPD.

Het contact met de therapeuten vind ik heel fijn. Ze zijn allemaal vriendelijk en doen goed hun best. Ook zijn ze erg patiëntgericht. Ondanks dat ik nooit genezen zal zijn van de COPD, zal het dankzij de fysiotherapie ook niet snel bergafwaarts met me gaan. Doordat ik al lang in behandeling ben, weten de therapeuten ook mijn voorgeschiedenis. En dat vind ik erg prettig. Zo wordt een nieuwe behandelmethode makkelijker opgestart.

De sfeer binnen FysioValkenburg is voor mij erg vertrouwd, zowel bij de therapeuten als de patiënten. Ik train al jaren in dezelfde groep van mensen met COPD. Hierdoor heb ik sociale contacten opgedaan, waarmee ik tussen de oefeningen door even bijklets. Zo voel ik me niet alleen met mijn klachten. Dat stelt me wel op mijn gemak en laat FysioValkenburg als een thuis voelen.


Andere patiëntenverhalen