Ilona Lemmens

Al vroeg tijdens mijn tweede zwangerschap ben ik naar de praktijk gekomen. Toen begon ik last te krijgen van pijn aan mijn bekken, omdat mijn onderrug niet sterk genoeg was. Wendy heeft me sindsdien behandeld en ik merk dat dit me goed doet. Tijdens de zwangerschap heb ik wel iets meer klachten gekregen, doordat ik natuurlijk zwaarder werd en wellicht iets te lang heb doorgewerkt. Maar na de bevalling merk ik zeker het grote effect van de behandelingen. Door de massages en oefeningen voelt mijn rug en lichaam soepeler en beweeg ik beter.

Het contact met Wendy vind ik erg prettig. Wanneer ik vragen heb, krijg ik van haar een goede uitleg. De behandeling was echt op mij en mijn klachten gericht, waardoor ik ook een duidelijke verbetering merk in mijn functioneren. Bovendien kon ik altijd bij haar terecht en maakte ze graag tijd voor mij.

Als ik FysioValkenburg binnenstap, valt de vriendelijkheid me meteen op. Iedere therapeut die voorbij loopt, zegt wel even goedendag. En er zitten altijd mensen in de wachtkamer. Verder ben ik ook voor andere klachten naar deze praktijk gekomen, en ben ik iedere keer weer fijn geholpen. Daarmee kom ik graag terug als ik klachten heb, en zou ik de praktijk wel aan anderen willen aanbevelen.


Andere patiëntenverhalen