Annette Donders-den Hollander

Al een langere tijd geleden heb ik me met rugklachten in de praktijk aangemeld. Nadat deze stabiel zijn geworden, kreeg ik last van verschillende andere klachten. In 2002 ben ik gediagnosticeerd met de ziekte van Huntington en daarvoor behandelt Lars me nu. We richten ons vooral op het behouden en verbeteren van de stabiliteit en kracht. En soms wordt er aandacht besteed aan de restklachten van een schouderbreuk.

De behandelingen van Lars vind ik erg goed. Hij heeft een open houding naar me en ik heb vertrouwen in hem. Ik kan mijn verhaal bij hem kwijt wanneer me iets dwarszit of irriteert. En ik merk ook dat hij een goede behandeling geeft. Want als ik geen therapie had gehad, dan was ik al veel verder achteruit gegaan. Het stabiliseren van het huidige niveau van functioneren is al voldoende voor mij.

Het grote pluspunt van FysioValkenburg is de kleinschaligheid. En daar bedoel ik niet mee dat de klein praktijk klein is, want die is groot genoeg en biedt voldoende mogelijkheden. Het meest opvallende is het hechte team. Wanneer Lars er onverwacht niet is, dan is altijd wel een collega bereid om mij te behandelen. Zo blijft de continuïteit van mijn functioneren behouden.


Andere patiëntenverhalen