Willem Strik

Geriatrie fysiotherapie
Maatschapslid


BIG: 59043512704

Willem is mede-praktijkeigenaar en daarmee de drijvende kracht achter het team van fysiotherapeuten binnen FysioZuyd. Met enthousiasme zet Willem zich iedere dag in voor het reilen en zeilen van de praktijk. Zijn streven is om met FysioZuyd kwaliteit aan fysiotherapie te bieden. Door ruimte te bieden aan het onderling delen van kennis en ervaring tussen collega’s en de inzet van specialisaties te optimaliseren, maakt hij het voor iedere patiënt mogelijk de best mogelijke zorg te krijgen.

“Wanneer je je als patiënt binnen de praktijk aanmeldt, dan mag je er op rekenen dat je in goede handen bent. Met de aanwezigheid van diverse specialisaties in de praktijk, kunnen de klachten van de patiënt zo snel mogelijk worden verminderd. Daarnaast hecht ik veel waarde aan overleggen met een huisarts, praktijkondersteuner, ergotherapeut en osteopaat. Door ieders kwaliteiten binnen de gezondheidszorg in te zetten, kunnen we samen het welbevinden en het functioneren van de patiënt optimaliseren. Zo kan die weer zo goed mogelijk in het dagelijks leven functioneren.”

Met de interdisciplinaire samenwerking tussen huisarts, praktijkondersteuner, fysiotherapeut, ergotherapeut en osteopaat, creëert Willem mogelijkheden om de klachten van de patiënt zo goed mogelijk te verminderen. Daarnaast ligt zijn focus op de nieuwste trends binnen de fysiotherapie. Met zijn visie op de toekomst werkt Willem samen met Bram graag aan een toonaangevende, hedendaagse fysiotherapiepraktijk binnen Fysio Valkenburg en FysioZuyd.

Voor wie graag een praatje wilt maken met Willem, neem gerust contact op met de praktijk.

Opleidingen

  • Master of Science Geriatriefysiotherapie
  • Master Bewegingswetenschappen
  • Dry Needling