Valery Janssen

Osteopathie


Na de opleiding Fysiotherapie heeft Valery heeft zich vanuit een brede interesse in de mens verder geschoold tot osteopaat. Met het steeds meer uitvoeren van osteopathische behandeltrajecten heeft hij in 2013 OsteoZuyd opgericht. Valery streeft ernaar de mens vanuit een holistisch perspectief te bekijken. In zijn onderzoek probeert hij voornamelijk te achterhalen waarom juist deze klacht nu bij u op dit tijdstip naar voren komt. Wat zijn de beïnvloede factoren geweest en welke spieren, gewrichten en organen zijn erbij betrokken?

“In de osteopathie zijn er veel verschillende stromingen. De osteopathie die ik uitdraag is down-to-earth en de behandeling is zoveel mogelijk gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de patiënt begrijpt waar zijn klacht vandaan is gekomen. Om dit uit te leggen maak ik vaak gebruik van tekeningen en filmpjes. Ook hecht ik waarde aan de samenwerking met een fysiotherapeut of ergotherapeut. Op deze manier dragen we allemaal vanuit de eigen expertise bij aan de klacht van de patiënt.”

In een ontspannen sfeer en met persoonlijke aandacht draagt Valery de osteopathie uit. Zo zorgt hij dat zowel het lichaam als ook de geest weer tot rust komen en met huiswerkoefeningen kunt u de gerealiseerde balans zelf onderhouden. In samenwerking met de fysiotherapeut en ergotherapeut zorgt hij ervoor dat u de dagelijkse activiteiten weer kunt opbouwen en uitvoeren.

Opleidingen

  • Osteopathie