Sandra Dubbers

Algemene fysiotherapie
Deep oscillation
Migraine therapie naar KERN
Oncologiefysiotherapie
Oedeemtherapie
Parkinson
Fasciale technieken


BIG: 79061869204

Sandra is een ervaren fysiotherapeut met een breed werkverleden. Vanuit de richtingen verpleging en doktersassistente heeft ze een brede kennis opgedaan van het menselijk lichaam. In de praktijk richt ze zich naast algemene fysiotherapeutische klachten vooral op klachten ten gevolge van oedeem en kanker. Verder behandelt ze ook patiënten met de ziekte van Parkinson, waarvoor ze zich heeft aangesloten bij het ParkinsonNet.

“Tijdens mijn behandeling wil ik er graag zijn voor de patiënt, zowel tijdens het ziekteproces als in de revalidatie. Centraal daarin staat het welzijn van de patiënt. Naast het behandelen van de fysieke problemen bied ik ook psychische steun om de patiënt er weer boven te kunnen helpen. Met deze combinatie streef ik ernaar de patiënt beter te laten functioneren. En dat doel is voor mij het allerbelangrijkste binnen de fysiotherapie.”

Sandra is een gedreven teamplayer. Ze vindt het prettig om met haar collega’s te overleggen en de expertise vanuit andere specialisaties te gebruiken. Haar doel om de patiënt in de behandeling voorop te stellen streeft ze hiermee volledig na. Sandra biedt middels haar ervaring en flexibiliteit ook ondersteuning aan haar collega’s. En dat kan ook zeker met een lach.

Opleidingen

  • Oncologie
  • Manuele lymfedrainage
  • ParkinsonNet
  • Migrainetherapie
  • Fasciale technieken