Roel Vrancken

Algemene fysiotherapie
McKenzie Therapie
Massage
Dry Needling
Parkinson
Medical Taping
Claudicatio Intermittens (Lid ClaudicatioNet)


BIG: 19056464804

Roel is McKenzie-therapeut en werkt het liefste hands-on. Dat betekent dat hij patiënten met rug- en nekklachten en langdurige/chronische pijnklachten meestal in zijn behandelkamer worden behandeld. Hierbij past hij McKenzie technieken en dry needling toe. Daarnaast kan hij ook goed patiënten die een operatie hebben doorgemaakt of zijn gediagnosticeerd met Parkinson trainen in de behandelzaal. Hij is ook lid van Chronisch Zorgnet en begeleidt hij looptherapie voor patiënten met claudicatio intermittens.

“In 2000 ben ik begonnen als stagiair in de praktijk en sindsdien altijd mijn mogelijkheden en toekomst in de praktijk gezien. Ik vind het erg belangrijk dat de patiënt centraal staat in de behandeling en zijn klacht zo goed mogelijk wordt behandeld door de deskundigheid van de praktijk. Fysiotherapie bestaat voor mij uit het helpen van mensen met bewegingsproblematiek, waarbij naast het lichamelijke klachten ook ruimte is voor de  psychische/mentale aspect.”

Hij hecht veel waarde aan individuele behandelingen, waarbij hij graag met een luisterend oor een vertrouwensband met de patiënt creëert. Roel vindt het belangrijk dat patiënten, ondanks hun pijn, met een lach de deur uit kunnen gaan. Zijn motto luidt dan ook: “de zon schijnt altijd achter  de wolken”.

Opleidingen

  • McKenzie Therapie
  • Dry needling
  • ParkinsonNet
  • ClaudicatioNet
  • Medical Taping