Lily Reule

Secretaresse


Lily is de secretaresse en gastvrouw van onze praktijk. Al meer dan 30 jaar ontvangt ze iedere ochtend de patiënten met haar warme glimlach. Daarnaast beantwoordt ze de telefoon en verzorgt de aanmelding van nieuwe patiënten. Lily is op de hoogte van de nieuwste trends en regels van de vergoedingen van verzekeraars en leidt de declaraties van de behandelingen in goede banen.

“Het leukste aan mijn werk is dat ik patiënten mag welkom heten binnen onze praktijk. Dat gebeurt aan de balie, via de telefoon en aan de computer. Ik wil ze zo goed mogelijk thuis laten voelen door de huiselijke sfeer van Fysio Valkenburg vanaf het eerste contact over te brengen. Verder vind ik het erg belangrijk een juiste planning te maken, zodat de klacht van de patiënt zo snel mogelijk wordt behandeld.”

Met haar gedrevenheid en nauwkeurigheid zet Lily zich graag in voor het reilen en zeilen van de praktijk. Hierdoor is ze de spil van de praktijk en levert ze een grote bijdrage aan het groeiende en bloeiende Fysio Valkenburg.