Jelle Meijs

Algemene Fysiotherapie
Medical Taping
Gecombineerde Leefstijlinterventies (GLi)
Shockwave
Dry Needling
Schoudernetwerk


BIG: 79926619504

Jelle is de vriendelijke sportieveling van de praktijk.

Hij is leefstijl Coach voor het Cool programma en helpt veel mensen tijdens hun GLi (Gecombineerde Leefstijl Interventie) traject. Hij is erg enthousiast en gemotiveerd om zijn clienten het beste uit zichzelf te laten halen.

Iedere dag zet hij zich met plezier in om u te begeleiden in het verminderen van uw klachten.

Hij is zich steeds meer tot een schouderspecialist aan het ontwikkelen: hij maakt echo’s, behandeld met Dry Needling of Shockwave therapie ne denkt meer met het Schoudernetwerk van Mumc+.

“Mijn streven is om met fysiotherapie patiënten te helpen in het blijvend verminderen van hun ervaren klachten. Met een anamnese en een uitgebreid onderzoek analyseer ik graag uw klacht. Ik hecht er waarde aan om vervolgens samen een behandelplan op te stellen om op de meest geschikte manier uw klachten verminderen. Vanuit mijn expertise zet ik in de therapie veelal hands-on technieken en oefentherapie in. Om te voorkomen dat uw klachten in de toekomst terugkomen, geef ik ook vaak oefeningen mee voor thuis.”

Jelle creëert met een luisterend oor graag een veilige en prettige omgeving binnen de therapie. Op zijn tijd weet hij dit goed af te wisselen met een grap, want humor vindt hij ook erg belangrijk.

Opleidingen

  • Medical taping
  • GLi (Gecombineerde Leefstijl interventies)
  • Shockwave
  • echografie
  • dry needling
  • lid van schoudernetwerk van Mumc+