ConfysioKids Judy Henssen

Kinderfysiotherapie


Vanaf maart 2022 sluit Confysio Kids aan binnen de praktijk van Fysio Zuyd Valkenburg. De kinderfysiotherapiepraktijk die verder kijkt dan het kind alleen.

Wij behandelen kinderen van 0 – 18 jaar met een breed scala van aandoeningen en problematieken.

 

Mijn naam is Judy Henssen-Wachelder, trotse eigenaar van Confysio Kids.

Al vanaf de middelbare school wist ik dat ik fysiotherapie wilde gaan studeren, echter zou ik altijd heel graag met kinderen willen werken. Hoe top is het dan om fysiotherapie en kinderen samen te voegen en Msc. kinderfysiotherapeut te kunnen worden!

Een droom die uitgekomen is. Stiekem bleef er nog een droom over.. een eigen kleinschalige kinderfysiotherapiepraktijk, waarbij ik wel met veel verschillende disciplines mag samenwerken om de beste zorg voor ieder kind te kunnen geven die nodig is.

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en bij te blijven bij de meest recente ontwikkelingen op alle gebieden binnen de kinderfysiotherapie.

Voor meer informatie kunnen jullie een kijkje nemen op de website van Confysio Kids: www.confysio-kids.nl

 

Afspraak maken?

U kunt rechtstreeks naar ons bellen op telefoonnummer 06-21677021 of uw gegevens doorgeven aan Fysio Zuyd Valkenburg, dan bellen we u zo snel mogelijk terug. U mag ook mailen naar info@confysio-kids.nl

 

BIG-nummer: 39917290104

AGB-code: 04123072