Bram Jaspars

Maatschapslid


BIG: 39055701204

Bram is mede-praktijkeigenaar van FysioZuyd en al vanaf een jonge leeftijd kreeg hij de fijne kneepjes van het vak fysiotherapie mee in de praktijk van zijn ouders. Nu draagt hij zijn enthousiasme graag uit naar zijn collega’s. Naast de organisatorische werkzaamheden aan de praktijk is Bram ook manueel therapeut. Hij behandelt voornamelijk patiënten met rugklachten en sporters. Hierbij maakt hij gebruik van technieken uit de manuele therapie, dry needling, EPTE en shockwave.

“Het mooiste aan het vak fysiotherapie vind ik het dynamisch omgaan met mensen. Binnen onze praktijk streef ik ernaar dat iedereen zich thuis voelt en zich vrij voelt om te bewegen. Iedereen verdient immers gelijke aandacht voor zijn klacht. Kenmerkend aan mijn behandeling zijn de hands-on technieken. Daarnaast geeft ik graag adviezen mee, zodat de patiënt thuis ook in beweging blijft en zo zijn eigen gezondheid kan onderhouden.”

Samen met Willem streeft Bram naar een moderne fysiotherapiepraktijk, die aan de hedendaagse eisen van de fysiotherapie voldoet. Hij vindt het belangrijk dat de patiënt de juiste zorg verdient, doordat de kwaliteit van de fysiotherapeuten een hoog niveau bevat. Verder zet hij zich graag in voor een goede samenwerking tussen verwijzers en therapeuten. Voor wie graag verder kennis wil maken met Bram, neem gerust contact op met de praktijk.

Opleidingen

  • Master of Science Manuele therapie
  • EPT